Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsmarinerat nötkött med vattenkrasse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbar sommarrätt, eller närhelst det smakar!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke och marinera det finstrimlade köttet i denna ca 1 timme. Blanda urkärnad gurka i tjocka skivor med salt, risättika och sesamolja i en skål, som ställs i kylen. Sila bort marinaden -men spara den- från köttet. Hetta upp en wok över stark värme tills den ryker. Tillsätt olja, stek köttet under omrörning, ca 2 minuter. Tillsätt den sparade marinaden och rör tills såsen tjocknat -ca 1 minut. Tillsätt krassen och blanda allt väl. Servera med gurksalladen och ris med röd paprika i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.