Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsstekta äpplen med Butterscotchsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig kombo av syrliga äpplen med sting, söt kolasås och iskall Oatly vaniljglass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek äppelskivorna gyllene i margarin och ingefära.
  2. Blanda socker och margarin i en kastrull. Låt det smälta ihop under vispning på medelvärme. Vispa sedan ner Oatly iMat. Låt sjuda på svag värme i 5 minuter. Vispa såsen fluffig.
  3. Varva vaniljglass, äpplen och sås i skålar.
  4. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.