Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids goda citronsaft

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll sockret och vinsyran i en stor bunke. Skölj citronerna och skiva dom i tjocka skivor. Lägg dom ovanpå sockret.
  2. Koka upp vattnet, häll det sedan i bunken med citroner och socker. Rör om tills sockret har löst sig helt. Täck över bunken med en bricka eller plastfolie. Låt stå över natten.
  3. Krama ur citronskivorna i bunken. Sila saften i ett vanligt durkslag så att kärnorna inte följer med. Häll upp på flaskor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • peppsi 12 augusti 2009

    hej hur länge håller sig citron saften

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.