Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk färslimpa

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ny härlig smak, gör gärna sås på skyn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och vatten och låt svälla i 5 minuter. Rör i färs, ägg,salt och peppar till en jämn smet. Platta ut färsen på en vattensköljd bräda. Bred pesto över och lägg på strimlade tomater och mozzarella i bitar. Rulla ihop till en limpa. Linda baconskivor om den Baka den på ett ugnssäkert fat i cirka 40 minuter i 200 grader.
  2. Servera med klyftpotatis och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.