Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk filébiff med örtsås

 
Skriv ut

Gott... Servera gärna till klyftpotatis eller ris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Såsen… Börja med den:
  2. Fräs schalottenlök och vitlök med margarinet i en kastrull tills löken är blank. Tillsätt örtkryddor, tomatpuré, buljongtärning och vatten. Koka sakta ca 10 minuter. Sila buljongen och slå spadet tillbaka i kastrullen, tillsätt ev vermouth och koka ihop buljongen något.
  3. Skär köttet i fyra bitar. Krydda med salt och peppar och stek dem på medelvärme 2-3 minuter på varje sida. Vispa ner crème fraiche i såsen, smaka av kryddningen och fördela såsen över köttet. Garnera och servera med ris. Gärna vildris eller klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.