Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk fläskfilé med gorgonzolatäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Låt dig inspireras av det italienska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i medaljonger och stek på 4-5 minuter på varje sida. Lägg dem på ett fat och håll dem varma.
  2. Smält osten tillsammans med smöret i en stekpanna. Rör ner crème frâiche och smaksätt med senap, salt och peppar.
  3. Koka såsen ett par minuter och häll den sedan över köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.