Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk linspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en blandning av vegoklassikern belugabolognese och den italienska grönsaksblandningen caponata. Tillsammans så höjer de den här pastan en nivå högre! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Fräs lök, zucchini och paprika i lite olivolja tills allt mjuknar och får färg. Rör ner oliverna tillsammans med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka upp såsen och låt sjuda i 20 minuter eller tills linserna är mjuka. Servera tillsammans med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.