Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk örtsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En pigg sås som passar bra som komplement när du serverar en krämig sås eller potatissallad. Vansinnigt god til stekt fisk eller grillad gris. Strö gärna lite fina valnöter över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 1 l vatten och slå över örter och ruccola. Låt stå i ett par minuter. Sila av. Kör till fint mos tillsammans med vinägern i matberedare eller med stavmixer. Mixa ner olivoljan lite i taget.
  2. Vänd ner schalottenlök och kapris. Smaka av med nymald svartpeppar, salt och en nypa socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.