Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk pastasallad med fetaost och oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att göra. En god smakupplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Låt den sedan rinna av och kallna. Tärna feta osten i lagomt stora kuber. Grovhacka ruccolan. Tärna tomater och paprika i lagomt stora bitar. Finhacka rödlöken. Blanda sedan ihop dressingen i en liten skål. Blanda grönsaker, pasta, fetaost, pinjenötter och oliver i en stor skål. Häll över dressingen. Rör om en sista gång. Servera gärna med varm painriche och vitlökssmör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 8 juni 2011

    Tack för inspiration! Utgick från detta idag, med viss modifikation. Gott i värmen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.