Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk pennesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En matig lunchsallad med italienska smaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och spola den kall under rinnande vatten. Blanda med lite olivolja.
  2. Skiva löken tunt, skär tomaterna på mitten och mozzarellan i små kuber. Finstrimla basilikan.
  3. Blanda pastan med grönsakerna, osten, kaprisen och oliverna. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Lägg upp på fat och garnera med finstrimlad salami på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.