Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk skaldjurslasagne.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kräver lite förarbete men sedan blir det snabbt en ljuvligt doftande rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva purjon fint. Fräs purjo och pressad vitlök i lite olja.
  3. Låt räkor och kräftstjärtar fräsa med några minuter.
  4. Strö på mjöl och späd med grädde.
  5. Tillsätt fonden och sjud ihop till en sås.
  6. Vänd till sist ner spenaten så att den mjuknar. Krydda med salt och peppar.
  7. Fördela lite av stuvningen i botten på en smord ugnsform. Lägg på två pastaplattor. Fortsätt med stuvning och pastaplattor.
  8. Avsluta med pasta och sås.
  9. Ställ in mitt i ugnen ca 30 minuter tills lasagnen fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.