Köttbullar ska göras själv, här med Italiensk touch och en krämigt god spaghetti till.
Instruktioner
- Blanda ströbröd och mjölk och låt stå och svälla 5-10 minuter.
Blanda ner ägg, färs, vitlök, citronskal, persilja, salt och peppar.
Blanda till en smidig smet.
Forma till köttbullar och stek gyllene i smör i en stekpanna.
- Skiva zucchinin tunt med en osthyvel eller vass kniv och skär den i strimlor.
Pressa över lite citronsaft, samt salta och peppra.
Skär tomaterna i halvor och kärna ur dem. Skär dem i smala klyftor.
- Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen.
Häll av i durkslag.
Värm créme fraichen försiktigt och blanda med den varma spaghettin, zucchinistrimlorna och tomatklyftorna.
- Servera köttbullarna med spaghettin. Dekorera med färsk timjan.
Publicerat den
18 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar