Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska köttbullar med krämig spaghetti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köttbullar ska göras själv, här med Italiensk touch och en krämigt god spaghetti till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och mjölk och låt stå och svälla 5-10 minuter. Blanda ner ägg, färs, vitlök, citronskal, persilja, salt och peppar. Blanda till en smidig smet. Forma till köttbullar och stek gyllene i smör i en stekpanna.
  2. Skiva zucchinin tunt med en osthyvel eller vass kniv och skär den i strimlor. Pressa över lite citronsaft, samt salta och peppra. Skär tomaterna i halvor och kärna ur dem. Skär dem i smala klyftor.
  3. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Häll av i durkslag. Värm créme fraichen försiktigt och blanda med den varma spaghettin, zucchinistrimlorna och tomatklyftorna.
  4. Servera köttbullarna med spaghettin. Dekorera med färsk timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.