Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jojo med chokladfyllning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En oemotståndligt lyckad blandning av krispigt och mjukt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°. Blanda smör, socker, honung, vetemjöl och ingefära till en jämn deg i matberedaren. Ta cirka 1 matsked deg och tryck ut till en rund kaka på en plåt. Gör ett jämnt antal kakor. Lägg kakorna på bakpappersklädd plåt. Ställ in i mitten av ugnen i cirka 10 minuter eller tills de blivit gyllenbruna. Låt svalna. Smält choklad, grädde och smör i en kastrull. Låt svalna så krämen stelnar lite. Bred på chokladkräm, en matsked, på hälften av kakorna och lägg en kaka ovanpå varje som lock.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emaxen 6 september 2008

    Dessa kakor var väldigt goda och lätta att baka, ser lyxiga ut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.