Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och champangepralin

 
Skriv ut

fräsch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa de tinade jordgubbarna med sockret. Koka upp jordgubbspuré och honung en i kastrull så att honungen smälter.
  2. Häll den varma jordgubbspurén i tre olika omgångar, en tredjedel i taget, över den hackade chokladen och rör hela tiden så chokladen smälter. Tillsätt det rumstempererade smöret och champagnen. Rör slätt. Låt stå över natt i kylskåp.
  3. Rulla kulor av jordgubbstryffeln och doppa dem i smält vit choklad. Dekorera kulorna med färgat rött socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.