Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och chilikladdkaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 dag 45 minuter
Skriv ut

Har inte gjort den än men den låter ju spännande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till hasselnötsbottnen och tryck ut i en form med löstagbar kant (cirka 20 cm i diameter). Baka i ugn på 200 grader i ca 10 minuter. Låt svalna.
  2. Koka upp grädde, jordgubbar, smör och chili och häll detta över den finhackade chokladen. Mixa tryffeln slät och häll den varm över hasselnötsbotten. Ställ i kyl till nästa dag.
  3. Dekorera med jordgubbar och vita chokladflagor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.