Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och persikobruschetta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Rostade panettone, grillade persikohalvor och färska jordgubbar med honungsphiladelphia med likör. Rosta på grillen. Istället för panettone, som är en hållbar italiensk sockerkaka gjord på jäsdeg, kan man använda tjockare skivor av citronsockerkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Blanda samman ingredienserna och ställ kallt.
  2. Skär 8 mm tjocka skivor av panettone (sockerkaka 1 1/2 cm).
  3. Grilla kakskivorna ca 1/2 minut per sida till fin färg.
  4. Skär persikorna i klyftor. Sockra dem lätt och grilla några minuter till fin färg.
  5. Lägg upp den grillade kakskivan på en assiett, lägg en klick sås ovanpå. Toppa med jordgubbar och persikor. Garnera med citronmeliss eller mynta och sikta över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.