Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsglass med banan och pistaschnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Yoghurt som får frysa med florsocker blir till en söt, frostig glass. Enkelt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa frysta jordgubbar, florsocker och yoghurt i en matberedare. Lägg i en form i frysen till servering.
  2. Grovhacka nötterna. Skala och skiva bananerna och eventuellt färska jordgubbar.
  3. Servera glassen med frukt och nötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.