Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julig rödkål med röda vinbär

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En härlig sallad att servera på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort roten från rödkålen och strimla kålen fint. Skiva rödlöken och fräs lök och kål i smör i en järngryta några minuter. Tillsätt buljong, vin och kryddor.
  2. Sjud under lock ca 10 minuter tills kålen mjuknat. Smaka av med gelé och vinäger. Strö över röda vinbär och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.