Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kabyssens fisksoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Åt den här soppan för första gången hos min moster Helene. Brukar modifiera den och byta ut lite olika ingredienser. Blanda gärna med flera fisksorter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och fräs lök, fänkål och morot i lite olja. Slå på vin, fond och de hackade örterna. Låt koka i 10 minuter.
  2. Slå på grädden och smaka av med salt och peppar. Red av soppan med maizena om så önskas. Lägg i fisken och låt soppan koka i ytterligare ca 3 minuter.
  3. Både grönsaker och fisk går att byta ut mot andra sorter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.