Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonschnitzel med rosmarinstuvad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga kalkonscnitzlar som serveras med krämigt stuvade rosmarinpotatisar. 400 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i tärningar. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten i en kastrull. Rör ut mjölet i grädden. Blanda ner redningen i kastrullen och låt koka ca 3 minuter. Smaka av med rosmarin, peppar och eventuellt mer salt.
  2. Stek kalkonschnitzlarna i oljan i en teflonstekpanna ca 5 minuter per sida. krydda med salt och citronpeppar.
  3. Servera de nystekta kalkonschnitzlarna med potatisen och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.