Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvkotlett med krämiga parmesanbönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftigt kalvkött och med bönorna till är detta en klockren Gi-rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva purjolöken tunt. Häll av och skölj bönorna. Fräs löken i smör och olivolja i en kastrull 2-3 minuter. Tillsätt bönor, crème fraiche, ½ dl vatten, citronskal och ½ tsk salt. Ta från värmen.
  2. Salta och peppra kotletterna. Stek dem i smör och olivolja i en stekpanna 2-3 minuter per sida. Lägg i tomaterna med kvisten uppåt när det återstår ca 2 minuter av stektiden. Värm börnorna.
  3. Servera kotletter med bönor och tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.