Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvschnitzlar med Marsala

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marsalavinet kommer från Sicilien, har du inte det hemma så kan du byta ut det mot sherry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd schnitzlarna i vetemjöl. Salta med 1 ½ tsk salt och peppra dem runt om. Hetta upp olja och hälften av smöret i en stor stekpanna.
  2. Bryn schnitzlarna hastigt på båda sidor. Ta upp köttet och håll det varmt. Häll vinet i pannan och koka upp. Vispa ner resten av det kalla smöret och låt bli varmt. Smaka av med ca 2 krm salt.
  3. Lägg upp köttet på varma tallrikar, häll på såsen och garnera med salvia. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.