Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålwraps med bönfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skippa tortillabrödet och fyll knapriga kålblad istället!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotselleri och lök. Skär rotsellerin i tärningar och strimla löken. Stek lök och selleri i olja tills sellerin börjar mjukna och löken får färg.
  2. Tillsätt korianderfrön, salt och svartpeppar och stek i ytterligare någon minut. Tillsätt tomatpurén. Fräs ett par minuter. Blanda ner bönorna och rör samman. Låt bönorna värmas på i några minuter.
  3. Servera röran i kålblad tillsammans med ärtskott, krasse och en valfri dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.