Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas med svarta bönor och nachochips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrika och supergoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll av, skölj och låt bönorna rinna av. Häll av majsen. Dela, kärna ur och skär paprikan i små tärningar.
  3. Fräs paprika, spiskummin och paprikapulver i 2 msk olja i en stekpanna tills det får lite färg. Rör ner bönor, majs och tomatsås.
  4. Fördela bönfyllningen på tortillabröden och rulla ihop. Lägg i en smord ugnssäker form. Strö över osten. Ställ in i mitten av ugnen ca 20 minuter.
  5. Toppa med koriander, gräddfil och nachochips. Servera gärna med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.