Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoftande lammfärsbullar med varma grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lammfärs + kanel + russin = oslagbart!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda färs, salt och kanel. Tillsätt russinen. Forma färsen till stora köttbullar. Lägg grönsakerna i en ugnssäker form. Salta, peppra, pressa över vitlöken och ringla över olivoljan. Rosta mitt i ugnen ca 10 minuter. Bryn lammbullarna runt om i smöret i en stek panna ca 5-8 minuter. Lägg bullarna i formen bredvid grönsakerna och stek färdigt mitt i ugnen ytterligare ca 5 minuter. Servera med matyoghurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.