Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoftande lingonpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här lingonpajen med god smak av kanel passar utmärkt som dessert

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop vetemjöl, havreflingor, socker och bakpulver i en skål. Tillsätt smör och ägg. Rör till en jämn deg och bred ut på bottnen och kanterna i en smord pajform som är ca 24 cm i diameter. Strö lingonen ovanpå pajskalet och blanda ihop socker och kanel. Strö detta på lingonen. Blanda creme fraiche, mjölk, ägg och socker i en skål och häll blandningen ovanpå pajen. Grädda i 200 graders ugnsvärme på lägsta falsen i ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.