Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Smaskig paj med fin balans av sötma och syrlighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajbottnet och tryck ut degen i en pajform. Förgrädda i 5-10 minuter i 200 grader. Vispa under tiden socker och ägg pösigt.
  2. Häll färska eller frusna lingon i pajskalet så att bottnet täcks ordentligt (ca 2 dl). Täck bären med den pösiga äggsmeten och grädda i 200 grader tills skalet fått en ljusbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.