Den här salladen med blandade bönor och dijondressing är fantastisk till den goda kanelkycklingen.
Instruktioner
- Dela varje kycklingfilé i fyra lika stora delar. Lägg kycklingen i en skål av glas eller porslin och blanda ner kanel och sherry. Täck över med plastfolie och marinera i kylen tre-sex timmar, vänd ofta.
- Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i de gröna bönorna och låt sjuda två-tre minuter. Lägg bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av väl. Lägg över i en skål tillsammans med kidneybönor och cannellinibönor.
- Blanda vinäger och senap och rör ner 2 msk olja. Häll dressingen över bönorna och blanda väl så att allt täcks av dressing.
- Sätt ugnen på 180 grader. Hetta upp resten av oljan i en stekpanna på hög värme och bryn kycklingbitarna runtom, fyra-fem minuter. Vänd under tiden, tills gyllene.
- Lägg över i en ugnsfast form och stek i ugnen cirka fem minuter tills de är genomstekta. Servera kycklingen till bönsalladen och garnera med persilja.
Publicerat den
2 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar