Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelstekta farinäpplen med youghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Söta äpplen stekta i socker och kanel serveras med syrlig yoghurt som frisk kontrast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek äppeltärningarna i smör så de får fin färg. Strö över havregryn och rosta dem lätt. Tillsätt eventuellt mer smör. Rör hela tiden. Pudra över kanel och strö över farinsocker.
  2. Stek några minuter så sockret smälter och karamelliseras. Varva den varma äppelkompotten med turkisk yoghurt i glas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Elis 13 februari 2008

    Fy hundan vad gott det är. MUMS!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.