Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellburgare med surdegsbröd och löksås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett gott vegetariskt alternativ till hamburgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Burgare: Fräs kantarellerna i en torr stekpanna tills de släppt sin vätska. Rör ner olja och lök och låt fräsa på tills allt fått fin färg. Häll över allt till en skål.
  2. Pressa eller mosa potatisen. Vänd ner den i svampblandningen tillsammans med resten av ingredienserna. Blanda väl och forma sedan till 4 burgare.
  3. Stek dem gyllenbruna i lite olja eller smör.
  4. Sås: Blanda ihop ingredienserna.
  5. Montering: Rosta brödskivorna i lite olja. Fyll dem med kantarellburgare, löksås, stekta kantareller och tångkaviar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.