Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsallad med valnötsdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läcker sensommarsallad fylld med kantareller och potatis som blandas med en ljuvligt god valnötsdressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen mjuk. Rensa och stek kantarellerna i smör eller olivolja tills de fått fin färg. Salta och peppra. Ställ åt sidan.
  2. Hacka och rosta valnötterna i en torr stekpanna. Blanda dem med övriga ingredienser till dressingen.
  3. Lägg upp salladen i en skål tillsammans med skivad potatis och kantareller. Häll på dressingen och vänd runt alltsammans tills det blandats väl. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.