Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsallad med Cashew och pumpakärnor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Salladen är ett bra tillbehör till många rätter!

Ingredienser

Instruktioner

Fräs upp rödlök i en panna, tillsätt kantareller, chili och salladsmix och låt fräsa några minuter. Smaka av med balsamico, salt och peppar. Koka sticklöken snabbt (ca 10 sekunder) i lättsaltat vatten och servera sedan tillsammans Salladsmixblandningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.