Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Underbart god sås .......... finns inte mer att tillägga!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka svampen, scharlottenlöken och vitlöksklyftorna.
  2. Tillsätt smöret i en stekpanna, helst med en lite högre kant och fräs till löken mjuknat. Tillsätt mjölet, späd med vattnet och grädden. Rör samtidigt om med en visp, så såsen inte klumpar sig.
  3. Tillsätt grönpepparkornen, senap, kalvfond, soja, hackad persilja och råsockret och låt allt koka ihop i ca 5 minuter.
  4. Serveras tillsammans med en god köttbit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.