Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karamelliserad ananas med jordgubbssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enklare och godare efterrätt får du leta efter. Nyttig är den också!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort skalet på ananasen. Skär sedan ananasen i klyftor och skär bort den hårda stammen längst in.
  2. Stek ananasklyftorna i lite kokosolja tills de får fint med färg och blir härligt karamelliserade. Lägg över på en tallrik. Strö över de rostade kokosflingorna.
  3. Mixa de färska jordgubbarna tillsammans med citronsaften.
  4. Servera jordgubbssåsen till den stekta ananasen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.