Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemumma Bågar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

En lättbakad och god småkaka, efter ett gammalt beprövat recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman smör och socker. Blanda i nötter, äggula, kardemumma och mjöl.
  2. Låt degen vila kallt någon timme.
  3. Rulla ut degen till fingertjocka längder som läggs intill varandra. Pensla med uppvispat ägg och strö över hackade nötter och pärlsocker. Skär längderna i 5-6 cm långa bitar som böjs lätt och gräddas på smord plåt i 200 grader 8-10 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.