Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemumma och kanelvåfflor

 
Skriv ut

Den varmt kryddiga smaken blir ännu godare om våfflorna serveras med en riktigt god glass och kanske lite varm chokladsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl och bakpulver. Tillsätt mjölk och vispa till en slät smet. Vispa ner vatten och smör. Låt smeten vila ca 30 minuter. Vispa ner kryddorna i våffelsmeten.
  2. Smöra det heta våffeljärnet och grädda våfflorna. De kan hållas varma en stund men är godast om de serveras direkt med glass och chokladsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.