Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk rödtunga

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och festlig stekt rödtunga med ananas och räkor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200º Skölj och torka av filéerna. Salta och peppra dem. Vik dem tredubbla och panera i idealmjöl.
  2. Stek dem i smör i medelvarm stekpanna, ca 2 minuter per sida. Krydda med muskot. Lägg fisken på skivor av ananas i en ugnssäker form och fortsätt tillagningen i ugnen, ca 5 minuter.
  3. Blanda crème fraiche med aprikosmarmelad och ananas till en sås att servera till. Lägg de smörfrästa champinjonerna runt om. Skala räkorna och lägg överst på fisken. Dekorera med citronmeliss. Servera fisken med kokt ris eller ugnstekta klyftpotatisar och crème fraichesåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.