Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins fiskgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En gång när jag inte visste vilken mat jag skulle bjuda på tog jag av det som fanns. Och det blev en fantastisk god fiskgryta.

Ingredienser

Instruktioner

Dela fiskbitarna och fräs dem i smöret med salt och peppar. Strö över vetemjöl så det täcker ett tunt lager över fisken. Fyll i buljongen, grädde och crème fraiche och koka 10-15 min. Skala och hacka äggen. Blanda i ägg och räkor och låt det bli varmt. Serveras med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.