Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabblagad, god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén i cirka 1½ cm breda skivor, bryn dessa på båda sidor och låt steka i några minuter, strö på salt och svartpeppar.
  2. Sås: Bryn svampen (champinjoner eller kantareller) i smör, slå på vin, tillsätt creme fraiche, cantadou vitlöksost, grädde och fransk senap. Tillsätt salt och vitpeppar efter tycke och smak.
  3. Låt puttra en stund och lägg i fläskfilén, låt allt bli genomvarmt före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.