Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins fuskskorpa

 
  • Serverar: 250 portioner
Skriv ut

Tag en tag två ...tunna och knapriga

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnen på 200 c
  2. Smält smöret . Lägg ihop allt i en bunke och arbeta en liten stund Kavla ut knappt 1 cm tjockt. Tag ut med dricksglas rundlar .
  3. Grädda 7 min i 200c Klyv bullarna , Låt svalna
  4. In i ugnen igen och rosta 5-10 min 225 c
  5. Därefter eftertorka ca 75 c tills de är torra och lätta . Förvara torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.