Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karl-Johan risotto på gryn från frebaco

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk eller som tillbehör till fågel, kött eller fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka 2 dl av dina favoritgryn med buljong, något mindre västka än enligt recept på paketet. Tillsätt i slutet vitt vin och låt småputtra/svälla ännu en stund, till önska. Rör till sist i en halv burk tapenade. Klart att servera!
  2. Supergott och jätteenkelt
  3. Lyck till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.