Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler i panna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En både snabb och lättgjord kassler som ligger på en grönsaksbädd. Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och tärna den grovt. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Dela majskolvarna i mindre bitar.
  2. Lägg alla grönsakerna i botten på en vid låg kastrull eller i traktörpanna.
  3. Rör samman vattnet med grönsaksfonden. Häll det över grönsakerna.
  4. Skär kasslern i knappt centimeter tjocka skivor. Lägg dem lite omlott över grönsakerna och strö dragon ovanpå.
  5. Låt allt koka upp och småkoka på svag värme under lock ca 10 minuter. Strö över hackad persilja.
  6. Bjud potatis, kokt pasta eller kokt ris till.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.