Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler i rosépepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Viktväktar mat 8,5 points per port.

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort fettet på kasslern , skiva kasslern och lägg den på ett ugnssäkert fat och täck med folie . Ställ in i ugn 225 grader ca 20 minuter . Koka potatisen och värm de gröna bönorna . Fräs finhackad lök , krossad rosépeppar i magarin utan att det får färg . Blanda cremé fraiche, matlagningsgrädde , chilisås, worchestersås , soja och vitlök . Slå blandningen över löken rör om och låt puttra några minuter . Smaka av med salt och peppar . Häll såsen över kasslern . Strö över rikligt med hackad persilja . Servera med kokt potatis och gröna bönor .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.