Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ananassalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kassler är härlig sommarmat, här tillsammans med en fräsch ananassalsa, en rätt passande att sätta fram en varm sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på potatisen. Skär ananasskivorna i mindre bitar. Dela de små tomaterna eller skär de stora tomaterna i tärningar. Blanda ananas, purjo, tomater, paprika och gurka. Strö över salt och socker. Rör ner olja, juice och vinäger. Servera med nykokt färskpotatis och kassler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.