Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med grönsaksremoluad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurt, senap, ättiksgurka, kapris och hälften av gräslöken. Skär tomaterna i tärningar. Låt dem rinna av på hushållspapper. Vänd ner tomaterna i såsen.
  2. Skär kasslern i tunna skivor och lägg upp på ett fat. Strö över resten av gräslöken. Servera till remoluaden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.