Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med löksås och blomkål

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kan bytas ut mot quornfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd kasslern i stekpannan så ytan får lite färg.
  2. Skala och hacka löken. Fräs löken mjuk och glansig i margarin. Späd med mjölk och vatten. Tillsätt buljongtärningen och vispa i maizenan. Låt koka upp och smaka av med salt, peppar och tamari. Späd ev med mer vatten.
  3. Koka under tiden blomkålshuvudet helt eller i små buketter och servera varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.