Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med mexhetta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god rätt med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche och tacosås. Skär ananasringarna i halvor. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna.
  2. Skiva kasslern tunt. Varva ananas och kassler i en lättsmord ugnsfast form. Häll över såsen. Fördela paprikorna över. Strö över osten.
  3. Gratinera i ugnen i 225 grader i 10-15 min. Servera med ris, sallad och tortillachips.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.