Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med rosépeppartäcke

(4 kommentarer)  
Kassler med rosépeppartäcke Kassler med rosépeppartäcke Kassler med rosépeppartäcke
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!! Kassler, mango, rosépeppar, chilisås och dragon tillsammans är en jättefin kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i tunna skivor. Skala mangon och skär den i skivor. Lägg 2-3 mangoskivor mellan 2 kasslerskivor. Gör likadant med resten av mangon och kasslern. Lägg kasslerpaketet i en smord ugnsfast form. Blanda crème fraichen med chilisås, dragon och lätt krossad rosépeppar i en bunke. Det räcker att du smular rosépepparn i handen. Bred blandningen ovanpå kasslern. Strö över den rivna osten och gratinera i 225 grader ca 20-25 min. Rätten är klar när osten har fått en fin färg.
  2. Servera med klyftpotatis, haricots verts och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • nyhagsgatan 5 april 2009

    jättegott

  • Roald 14 maj 2009

    Mums verkligen gott,men jag hade ingen mango så jag valde ananas i stället.

  • fegis 16 september 2009

    Det här var jättegott och vi kommer laga rätten igen! Jag valde ananas istället för mango och det blev mumsigt. Jag dubblade också såsmängden men hade endast i 3 tsk rosépeppar. Jag serverade med ris och det var gott till. Nästa gång ska jag prova klyftpotatis.

  • Garposkennel 24 februari 2013

    Tredje gången jag gör denna rätt.Supergod ,enkel att göra och framför allt , den uppskattas utav alla.En tio poängare

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.