Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som går att förbereda och man har allt i ett!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader
  2. Koka riset enligt anvisning på paketet. Lägg det i en smord ugnssäker form. Bryn svampen i matfett tills det "knäpper" i den. Lägg kasslern på riset och fördela den avrunna paprikasalladen och svampen över. Vispa grädden och blanda med chilisåsen. Bred detta över kasslern. Strö osten ovanpå. Hit går rätten att förbereda.
  3. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 min eller tills rätten har fått fin färg och är genomvarm. Bjud med kokta bönor eller annan grönsak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.