Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på risbädd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God, lätt gratäng..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°. Lös buljongtärningen i varmtvatten. Blanda crème fraiche, senap och buljong. Täck botten på en ugnssäker form med ris. Placera ut kasslerskivorna på riset, bred över crème fraiche blandningen. Strö över ost. Gratinera i 250° i ca 10 minuter.
  2. Servera med grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • skosulan 23 mars 2010

    Enkelt och gott! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.